ЗДО № 31

Свято Осені. Виставка "Дари осені"

25 жовтня о 10 годині ранку в нашому дитячому садочку відбулося «Свято осені», в якому, брали участь діти молодших, середніх та старших груп! 

 


Дітки порадували присутніх піснями та хороводами про осінь, розповідали вірші. Свою танцювальну майстерність діти показали в танцях «Хмаринки» и «З парасольками». Свято пройшло в гарном настрою, в доброзичливій обстановці супроводжувалося бурхливими аплодисментами. Підготували та провести свято музичні керівник и вихователі старших групп.Частная атмосфера святой не залишила байдужим а ні жодного гостя, а также жодного винуватця дійства.

Завітала до вихованців і сама винуватиця свята - щедра Осінь, яка розважала малят іграми та загады, а на заверешення вона усіх почастувала своїми дарами - яблучками та грушами.

Осінь дарує нас різні фарби, безліч овощів і фруктів, а також досить мінливий настрій, який найбільш проявляється в дитячому віці. Саме тому так важно, щоб вихователі в дитячому садку створили емоційно - позитивний настрій, естетичний розвиток, познакомить доскільнят з рідною природою, навчили змальовувати всі фарби осінньої краси. З такою метою був проведенний даний захід. 
Також під час проведення Свята Осені було організовано виставку "Дари осені".

Адміністрація та колектив ДНЗ висловлюють вдачність батькам за проявлені фантазію та творчість у виготовлені виробів до виставки "Дари осені"


Головне меню

Вхід на сайт