ЗДО № 31

Педагогічна зустріч

      На базі нашого закладу пройшла педагогічна зустріч– “Безперервність освіти як базовий принцип НУШ. Забезпечення умов реалізації принципів перспективності і наступності між суміжними рівнями освіти».

 У процесі роботи учасники зустрічі обговорювали проблему наступності між дошкільною та початковою ланками, яка була завжди актуальною і належить до числа найважливіших. Наступність – це врахування того рівня розвитку дитини, з яким вона прийшла до школи, опора на нього. Вона забезпечує органічне, природне продовження розвитку, виховання та навчання, започаткованих у дошкільному віці, створює умови для успішного переходу молодшого школяра в основну школу.  З боку дошкільних навчальних закладів наступність  виявлятється не тільки в підготовці дитини до школи, а й у забезпеченні її загального психічного розвитку, а з боку школи – передбачає продовження загального психічного розвитку дитини на основі максимального використання того позитивного, що дитина набула в дошкільному віці.

Під час засідання педагоги мали змогу обмінятися думками, поставити запитання, обговорити актуальні питання за темою.  Учасники отримали актуальну інформацію, почерпнули багато ідей та набули нового досвіду.


Головне меню

Вхід на сайт