ЗДО № 31

Ми дбаємо про територію садочка

25 квітня проходить щорічна Всеукраїнська акція з благоустрою «За чисте довкілля». Колектив ДНЗ №31 також приєднявся до цієї акції та взяв активну участь в прибиранні теротірії садочку. Дбайливі господарі підремонтували ігрові майданчики, а господині оновили квітники та прибрали територію. Наші дітлахи теж не залишилися байдужими і допомагали очищувати територію від сухих гілок та сміття.

 

 

Цієї суботи, 25 квітня, усі небайдужі мешканці обласного центру Закарпаття, а також працівники мерії долучитися до щорічної Всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля».


Також ужгородці взяли активну участь в озелененні міста. Зокрема, посадці дерев, прибиранні парків, алей, квітників, упорядкуванні меморіалів та братських могил, очищенні від сміття територій, берегів річок та водоймищ.
Кореспондент Uzhgorod.net.ua проінспектував Київську набережну вздовж річки Уж до Боздоського парку. Для прибирання цієї ділянки від Ужгородської мерії прийшли майже дві сотні працівників, прихопивши з собою і маленьких діток. 

- See more at: http://uzhgorod.net.ua/news/77483#sthash.9nXCl3tD.dpuf

Головне меню

Вхід на сайт